VÄRLDSPREMIÄR FÖR NYA HONDA ELBILSPROTOTYP

//VÄRLDSPREMIÄR FÖR NYA HONDA ELBILSPROTOTYP

HONDA BEKRÄFTAR VÄRLDSPREMIÄREN FÖR EN NY ELBILSPROTOTYP PÅ MOTORMÄSSAN I GENÈVE 2019.

  • Honda ställer för första gången ut på designveckan i Milano
  • ”Honda experience – Casa Connessa Tortona” ger besökarna en unik inblick i designkonceptet kring Honda e Prototype, Hondas första batteridrivna elfordon i Europa
  • Honda presenterar inredningskuratering i Casa Connessa Tortona av Italien-baserade Danord
  • En fotoutställning med kända italienska fotografer som hämtat inspiration från formspråket i Honda e Prototype kommer också att presenteras

2019 öppnar Honda för första gången dörrarna till designveckan i Milano, 2019. Det är första gången som bilmärket närvarar vid världens största designutställning. Hondas e Prototype, som kommer direkt från världspremiären på motormässan i Genève, är i blickfånget på ”Honda experience – Casa Connessa Tortona“.

”Honda experience – Casa Connessa Tortona”

Honda har använt den lyxiga modebutiken ”Alysi – The Garden House” som ligger i designdistriktet Tortona i Milano, som bas för sin utställning.

I entrén möts besökarna av en omslutande audiovisuell upplevelse som utformats för att representera övergången från stadsmiljön till ett lugnare utrymme. På promenaden genom entrén in i huvudutrymmet, presenteras Honda e Prototype under ett glastak som exponerar bilen för det växlande naturliga ljuset.

I anläggningens mitt finns en arkitektonisk träskulptur, som skapats av naturmaterial. Skulpturen fungerar som en symbol för den sömlösa länken mellan utomhusmiljön och livet på insidan som inspirerat formspråket i Honda e Prototype.

Samarbete inom inredning och fotografi

På ett annat ställe har Honda arbetat tillsammans med en grupp italienska fotografer för att skapa en utställning som är inspirerad av formspråket i Honda e Prototype. Gruppen, som leds av Sara Mautone, använder projiceringstekniker för att visa sina verk.

Miljön kompletteras av ett diorama som utformats för att representera den ”sömlösa livsstilen” hos interiören i Honda e Prototype. Det italienska möbelföretaget Danord har kurerat möbler för detta område. Francesca Gatti, grundaren av företaget som är baserat i närheten av Modena, specialiserar sig på kuratering av möbler i skandinavisk stil från mitten av århundradet och modern design.

”Honda experience – Casa Connessa Tortona” finns i området zona Tortona, i närheten av tågstationen Porta Genova. Utställningen är öppen från 9 – 14 april, 10:00 – 21:00.

En särskild förhandsvisning för media sker mellan 14:30 och 16:30 den 9:e april, där Hondas designers och samarbetspartners är tillgängliga för intervjuer. Kontakta Nik Pearson +44 (0) 7464 493333 för att boka tid för intervju.

Modellerna produceras i regel endast för den japanska marknaden. Honda N-BOX är en av flera populära modeller från Honda i key-klassen. Den svenske reportern Andreas Bergman imponeras av den innovativa bilmodellen.

Registrera dig här och upptäck mer om Hondas elbil Honda e Prototype.
För mer information om vår nya, spännande, första helelektriska bil behöver du bara göra en intresseanmälan på denna länk, så håller vi dig uppdaterad.

Kategorier

Att köpa bil är mycket mer än att bara välja bilmärke.

På Inlags Bil AB är vår självklara målsättning att du som kund ska vara nöjd med ditt bilköp.
Kontakta oss idag så hjälper vi dig.

2019-04-10T09:36:32+00:00

Kampanjer

Kontakta Oss

Hantverksgatan 5 434 23 Kungsbacka

Phone: 0300 - 743 50

Senaste Nytt