GDPR & Policys

/GDPR & Policys
GDPR & Policys 2018-05-24T11:54:23+00:00

GDPR – Integritetspolicy

Denna integritetspolicy beskriver hur vi på Inlags bil behandlar dina personuppgifter och gäller för dig som utnyttjar våra tjänster eller på annat sätt är i kontakt med oss.

Så skyddar vi dina uppgifter
Vi säkerställer att behandlingen av dina uppgifter sker enligt gällande lag. Informationen hanteras uteslutande på SSL-certifierade servrar i Sverige hos Inlags bil. Uppgifterna hanteras endast av behörig personal. Vi lämnar inte vidare eller säljer personuppgifter till tredje part. Personuppgifter kan komma att lämnas ut endast för att följa gällande lagkrav eller eventuella krav från myndigheter.
Vi samlar in och hanterar följande uppgifter:

  • Namn
  • Adress
  • Telefonnummer
  • E-postadress
  • Orgnummer/personnummer
  • Registeringsnummer
  • Uppgifter om utnyttjad tjänst, historik

Information om avtalsform
Uppgifter från interaktion med våra säljare och kundtjänst, såsom mailkorrespondens, offerter och mötesanteckningar

Så använder vi dina uppgifter
Kunder (företag och privatpersoner)
Vi samlar in personuppgifter för att kunna erbjuda en smidig och välfungerande tjänst, för att kunna leverera fullgod service och för att kunna förse dig som kund med relevant information. Uppgifterna används även för att kunna ta betalt för våra tjänster (via faktura eller kortdebitering), för att förhindra bedrägerier och för att uppfylla bokföringslagens krav. Uppgifterna ligger till grund för interna marknads- och kundanalyser samt statistik och metodutveckling.

Leverantörer och samarbetspartners
Vi samlar in personuppgifter för att kunna förse partners med relevant information, förhindra bedrägerier och för att uppfylla bokföringslagens krav. Uppgifterna ligger även till grund för intern statistik och metodutveckling.

Så länge sparar vi dina uppgifter
Alla personuppgifter sparas så länge det finns ett behov att spara dem för det användningsområde som de är insamlade för. Vid avslutat samarbete eller relation där transaktion eller insamlat användningsområde inte nyttjats på fem år raderas uppgifterna. Uppgifter som av juridiska skäl behöver lagras kan komma att sparas längre.

Kontakt
Om du vill veta vilka uppgifter vi har sparade om just dig och ditt företag är du välkommen att kontakta oss på telefon 0300-74350 eller maila oss på info@inlagsbil.se
Kontaktperson för hantering av personuppgifter på Inlagsbil AB är Christer Lindelöf, cl@inlagsbil.se.

Gällande cookies

På denna webbplats används cookies. En cookie är en textfil som vid uppkoppling mot vår webbplats, efter ditt samtycke, sparas på, och vid senare besök hämtas från, din dator. Tack vare cookien kan vi skilja dig från andra besökare, vilket gör att vi kan ge dig en bättre upplevelse när du surfar på vår webbplats samtidigt som den ger oss möjlighet att förbättra oss.

I vår cookie-policy finns all information om typen av cookies vi använder och dess syfte. Du kan fastställa till vilken omfattning cookies är tillåtna eller otillåtna genom inställningarna på din dator (normalt i din webbläsare, t.ex. Internet Explorer). Om din webbläsare är inställd på att hantera cookies förutsätter Honda att du samtycker till att cookies placeras på din dator. Genom att du fortsätter använda vår webbplats godkänner du användningen av cookies.

Cookie reference in the Privacy Policy
Our site uses cookies to distinguish you from other users of our site. This helps us to provide a good experience and measure how the site is performing. For detailed information on the cookies we use and the purpose for which we use them please see our Cookie Policy below.

Att köpa bil är mycket mer än att bara välja bilmärke.

På Inlags Bil AB är vår självklara målsättning att du som kund ska vara nöjd med ditt bilköp.
Kontakta oss idag så hjälper vi dig.

Kampanjer

Kontakta Oss

Hantverksgatan 5 434 23 Kungsbacka

Phone: 0300 - 743 50

Senaste Nytt